Beste retsaurant gasten,

In een normale situatie had u van ons al lang iets vernomen, een leuke actie of een nieuwsbrief met een leuk dinerarrangement, maar op dit moment zijn we nog gewoon gesloten. Het is niet anders. We hebben afgelopen week besloten om met het hotel open te gaan vanaf 05 maart, als de corona beperkingen dan nog niet versoepeld zijn zal het ontbijt, lunch en diner op de kamer geserveerd worden. Hier vindt u de nieuwsbrief die vorige week aan onze hotelgasten verstuurd is. Vanaf 5 maart is onze keukenbrigade weer aan het werk, wanneer we u van dienst kunnen zijn met een kleine catering, zijn we u daarbij graag van dienst. Aanvragen hiervoor kunt u versturen via onze contactpagina

Uit eten gaan in ons restaurant zal voorlopig nog wel even duren, vrezen we, maar om u toch te kunnen laten genieten van producten uit onze keuken deel ik met u wat persoonlijke keukengeheimen, recepten die ik al bij me draag uit de leerperiode bij mijn oude "sterren"chef Jan Klein, ergens rond 1995. Deze recepten zijn door mijn oud (leerling)koks op die manier ook weer meegenomen en verspreid in verschillende restaurants. Het zijn eenvoudige recepten, makkelijk te maken en gewoon erg lekker!

Chocolade mousse

Dit recept kunt u het beste maken met goede pure chocolade van een bekende reep. Sla de slagroom die u nodig heeft niet te ver op, dan is het risico op schiften niet zo groot, Ná 6 uur opstijven in de koelkast kunt u ongegeneerd aanvallen !  U kunt de mousse eenvoudig in een glas serveren, met wat bitterkoekjes of frambozen.

Bekijk recept & werkwijze hier

Sjalotten vinaigrette

Deze sjalottenvinaigrette kunt u per liter fabriceren in een keukenmachine/ foodprocessor met een scherp mes. Bewaar deze vinaigrette in een fles of afsluitbare pot in de koelkast. Maak uw sla aan met een paar lepeltjes van deze vinaigrette en serveer deze met wat broodsoldaatjes en een vers gekookt eitje. Lekker en gezond ! 

Bekijk recept & werkwijze hier

Namens alle medewerkers van Hostellerie Schuddebeurs staan wij graag snel weer voor u klaar met de heerlijke gerechten én de service die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet, blijf gezond ! 

Bart Tanja  de Bree 
Hostellerie Schuddebeurs 

HOSTELLERIE SCHUDDEBEURS

Donkereweg 35
4317 NL Schuddebeurs

Tel: +31 (0)111 - 415651
Mail: info@schuddebeurs.nl
Web: www.schuddebeurs.nl

Hostellerie Schuddebeurs

info@schuddebeurs.nl

+31 (0)111 - 415651

https://www.schuddebeurs.nl

SHARE TWEET FORWARD