Bekijk online versie
This is Progress
augustus 2020
This is Progress
Tennis of padel tijdens het winterseizoen? Schrijf je dit weekend nog in!
Klaar voor het lente-seizoen!

Wil je graag tennis- of padelles volgen tijdens het komende winterseizoen? Maar schreef je je nog niet in? Doe dat dan zeker dit weekend. Het is je laatste kans om je in te schrijven.


In deze editie

  • Inschrijven lessen winterseizoen
  • Padelstages
  • Volg ons op Facebook of Instagram
Aanbod
lesaanbod
Tennislessen winterseizoen

Je kan nog steeds inschrijven voor onze tennislessen van het winterseizoen. Kidstennis, tienertennis, volwassenentennis of competitie? Alle info en de inschrijfformulieren vind je op onze website. Schrijf je in voor 1 september 2020!

Schrijf je in voor tennislessen (winter)
lesaanbod

Padellessen winterseizoen

Sinds kort volg je bij Progress ook padellessen! Alle info en de inschrijfformulieren vind je op onze website. Schrijf je in voor 1 september 2020!

Bekijk ons padelaanbod
Schrijf je in voor padellessen (winter)
lesaanbod
Padelstage

Afgelopen week was er onze padelstage voor volwassenen. Jong of ouder, al tenniservaring of geen enkele ervaring … allemaal leerden ze de juiste techniek. En allemaal waren ze even enthousiast.

Ook benieuwd? Volg dan een padelstage tijdens de herfstvakantie.

Bekijk ons padelaanbod
Emilie (18):

 “Ik volg al langer tennisles bij Progress. Maar nu heb ik ook de smaak van het padel spelen te pakken. Padel kan je gemakkelijk met vrienden spelen, het is heel toegankelijk. Ik ga zeker allebei blijven doen. Ik heb ook een hele vriendengroep hier. De trainers zijn top. Ze bereiden de trainingen goed voor. En ze hebben veel kennis. Ze volgen ook geregeld cursussen en bijscholingen, dat merk je zo!”

Carl (56):

 “Ik ben een absolute beginner voor padel. Ik heb ook nooit getennist. Tijdens deze stage leer ik meteen de juiste techniek. Het is sport, maar ook ontspanning. De trainers zijn heel gemotiveerd. Wat een leuke kennismaking met padel!”

Promo
promo
Volg ons

Volg Tennisschool Progress op Facebook of op Instagram. Zo ben je steeds mee met de laatste nieuwtjes.

Tennisschool Progress

Ranstsebinnenweg 39, Emblem
Belgium

facebook instagram

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je speler bent bij Tennisschool Progress, of omdat je je abonneerde op deze nieuwsbrief.

Wil je je gegevens aanpassen? Contacteer ons!

Privacyverklaring >>

Afmelden
MailerLite