* Παρακαλούμε προωθήστε την παρακάτω ανακοίνωση στο προσωπικό της εταιρίας σας.
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ)

Υποτροφίες για τα μέλη του ΤΕΕ 
για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Software Development

Για υποψήφιους που ΔΕΝ έχουν πρώτο πτυχίο στην Πληροφορική

Υποτροφίες για τα μέλη του ΤΕΕ από το CITY College - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Software Development (για υποψήφιους που ΔΕΝ έχουν πρώτο πτυχίο στην Πληροφορική)

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), προσφέρει σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ μία σειρά υποτροφιών ύψους 50% (υπό την μορφή μείωσης των διδάκτρων) για το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, MSc in Software Development που προσφέρεται στη Θεσσαλονίκη.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους πανεπιστημίου οποιασδήποτε ειδικότητας, που δεν έχουν πρώτο πτυχίο στην Πληροφορική, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να επαναπροσδιορίσουν την επαγγελματική τους πορεία ως προγραμματιστές (Software Developers).

Προϋποθέσεις εισαγωγής (PDF)

Έναρξη προγράμματος: Νοέμβριος 2019

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Πληροφορίες σχετικά με τις Υποτροφίες
Το ύψος των αρχικών διδάκτρων του μεταπτυχιακού προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 6.800 €. Ειδικότερα όμως για τα  μέλη του ΤΕΕ, με τις προσφερόμενες υποτροφίες 50%, τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των 3.400 € (δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εγγραφής 390€).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και το πρόγραμμα MSc in Software Development οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον κ Γρηγόρη Δικαίο, Director of Recruitment (Τηλ. 2310 514 771, email: gdikaios@citycollege.sheffield.eu)

 

Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος

  • Πτυχίο ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Sheffield (25o στην Ευρώπη, 78ο στον κόσμο – QS Rankings 2020)
  • Παρακολούθηση μαθημάτων το Σαββατοκύριακο. Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για όσους θέλουν να συνδυάσουν μεταπτυχιακές σπουδές και καριέρα.
  • Διάρκεια σπουδών: Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2019 και μπορεί να ολοκληρωθεί είτε σε 1 χρόνο (φοίτηση full-time), είτε σε 2 χρόνια (φοίτηση part time).
  • Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα.
Apply now!

Συνεργασία του Τμήματος Πληροφορικής του CITY College με εταιρίες πληροφορικής :

CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield

Λέοντος Σοφού 3, 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 528 450, 2310 536 545
Ε: acadreg@citycollege.sheffield.eu
www.citycollege.sheffield.eu

MailerLite