Uutiskirje 9/2023

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Vielä ehdit osallistua joululahjakeräykseen ukrainalaisille eturintamalla asuville
  • Maahanmuuttajapalveluiden 15-vuotisjuhlaseminaari
  • Turun Tähti-Tyttöjen joulumyyjäiset 6.12.
  • Partiolaisten adventtikalenterit myynnissä 5.12. asti
  • Joulukonsertteja
  • Maa aikojen alusta
  • Oman elämänsä sankareille
  • YMCA-tuotteet verkkokaupasta

Vielä pari päivää aikaa osallistua joululahjakeräykseen

 Suomen NMKY:n liitto organisoi keräyksen, jossa kerätään joululahjapaketteja ukrainalaisille perheille, jotka asuvat sodan eturintama-alueilla. 

Lisätietoja keräykseen osallistumisesta Turun NMKY:n kautta

Pyydämme, että tuotte lahjoituksenne Turun NMKY:n juhlasaliin (Sirkkalankatu 27, Turku) mieluiten vuosikokouspäivänä 28.11.2023 klo 17.30 alkaen, klo 19 mennessä. Jos tämä aika ei onnistu, voitte tuoda lahjoitukset Turun NMKY:n toimistolle (Sirkkalankatu 27, Turku) 29.-30.11. klo 10-16 välisenä aikana.

Paketoidaan yhdessä joulumieltä keskellä sotaa eläville ukrainalaisille perheille!

Maahanmuuttajapalveluiden 15-vuotisjuhlaseminaari

Turun NMKY:n Maahanmuuttajapalvelut juhlii 15-vuotista taivaltaan 15.12.2023  järjestettävässä juhlaseminaarissa, jossa teemana on kestävä kotoutuminen.

Aiheesta alustavat Eva Tawasoli ja Seida Sohrabi.

Luvassa on myös paneelikeskustelua kotoutumisesta ja Turun NMKY:n mieskuorokuoro Naskalien musiikkiesitys.

Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

  

Adventtikalenterit kaupan vielä 5.12. asti

Tue partiolippukuntiemme (Auran Tähti Pojat / Turun Tähti-Tytöt) toimintaa ostamalla kalenteri tutulta tähtitytöltä tai tähtipojalta tai tilaamalla sen osoitteesta adventtikalenteri.fi (muista valita lippukunnaksi Turun Tähti-tytöt/Auran Tähti Pojat)!


 Kampanjan tuotot menevät partiotoiminnan tukemiseen.

Kiitos kannatuksestanne!

Joulukonsertteja

Kaikista Turun NMKY:n musiikkiryhmien joulukonserteista löytyy kooste osoitteessa www.ymcaturku.fi/musiikki/

Turun NMKY:n Mieskuoro Naskaleiden perinteiset Tuli kirkkoon miehet ja joulu -konsertit ovat täällä jälleen. Naskaleiden rekiretki rientää matkaan Salosta Halikon kirkosta 1.12., jonka jälkeen kuoro esiintyy Turun tuomiokirkossa maanantaina 4.12. ja Martinkirkossa torstaina 14.12.

Luvassa on tuttuun tapaan iloa, kauneutta, lohtua, nostalgiaa, yllätyksiä, rauhaa ja hauskanpitoa. Monipuolinen ohjelma tarjoaa niin ikivihreitä kuin uudempiakin joulun suosikkeja. Naskaleita johtaa Niklas Taanila.

Tänä vuonna solistiosuuksissa säkenöivät kuoron omat lahjakkuudet. Ensijouluaan konserteissa viettää Naskaleiden uusi pienyhtye Maanantai, joka esittää maukkaan kattauksen kevyempää joulutunnelmointia brittiläis-amerikkalaisin sävyin.

Urkurina konserteissa loistaa urkuimprovisointiin erikoistunut urkuri ja kirkkomuusikko William Häggblom. Häggblom yhdistelee kevyen musiikin ja taidemusiikin elementtejä keskenään tuoden oman äänensä monisatavuotiseen urkuimprovisaatioperinteeseen.

Säveltaiteen lisäksi konserteissa nautitaan kauniista ja tunnelmallisesta valaistuksesta, kun Creative Technology Finland & Timo Ollila loihtivat Turun tuomiokirkon ja Martinkirkon konsertteihin näyttävää valotaidetta tukemaan sulosointujen sanomaa.

Tuomiokirkko 4.12.2023 klo 19.00: https://www.lyyti.fi/reg/naskalijoulu-2023-tuomiokirkko
Martinkirkko 14.12.2023 klo 19.00: https://www.lyyti.fi/reg/naskalijoulu-2023-martinkirkko

Liput Turun konsertteihin marraskuun loppuun asti hintaan 25 € (aikuiset ja eläkeläiset) / 15 € (lapset ja opiskelijat). Joulukuusta alkaen liput hintaan 30 € / 20 €.
Halikon kirkko 1.12.2023 klo 19.00: Käsiohjelma ovelta 15 €.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan!

Unohda hetkeksi arkihuolesi ennen joulun vihoviimeisiä valmisteluja. 

Torstai 21.12. on ilta omalle ja rakkaan läheisesi yhteiselle ajalle. Tuurat tulkitsevat takuuvarmoja joulun odotettuja tunnelmaklassikoita. Laulullisen lahjasäkin pitää tuttuun tapaan kasassa ystävämme Teemu Mustonen ja legendaarinen Tonttuorkesteri FineBrass tekee comebackin. Yhteislauluun pääset tottakai.

Vatsaasi hellimme isoissa kattiloissa keitetyllä perinteisellä joulupuurolla (l,g) kera luumusopan, sisään tullessasi saat käteesi lämpimän glögin ja päälle päätteeksi hyvät kahvit/teet. Koulun baari pitää lopusta huolen.

Mutta kuka löytää mantelin, kuka voittaa arpajaisista joulukorin, tuleeko Joulupukki ja saankohan punaposkisen jouluomenan. Syttyyköhän Tuurien joulukuuseen varmasti valot.

Mieti sitä ystäväni ja ilmoittaudu heti, viimeistään 14.12.  Mukaan pääset maksamalla illalliskortin 35,- tilille: Tuurat/Eero Kunnas FI25 5711 5850 0139 86 tai MobilePay 0400 524032

Tervetuloa, toivoo Tuurat!

Ja vielä jotain joulun jälkeenkin...

Maa aikojen alusta

Maa on ollut ja oleva. Kerroksissaan se säilyttää jälkiä: viisaudet, salaisuudet ja tarinat -äänet menneisyydestä.

Maa aikojen alusta on moniaistillinen konsertti, jossa kiehtovat sävellykset yhdistyvät improvisoituihin äänimaisemiin sekä valoinstallaatioon ja kuvataiteeseen. Yli kymmenenhenkinen lauluyhtye Efekti sekä eri musiikki- ja teatterialan ammattilaiset johdattavat kuulijat aikamatkalle menneisyyteen tarkastelemaan, mitä Turussa on tapahtunut Martinkirkon kohdilla historian eri vaiheissa. Lue lisää...

Oman elämänsä sankareille!

Katso sankarivideo Youtubessa

YMCA-tuotteet verkkokaupasta

https://macronfinland.fi/fi/tuotteet/fanituotteet/ymca

Tunnusta väriä – It’s fun to stay at the YMCA!

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.ymcaturku.fi

MailerLite